miercuri, 19 septembrie 2007

Mass-uri despre scoala

Mass1: Tigara iti ia 2 min din viatza.....sticla de bere iti ia 7 min din viatza........SCOALA ITI IA 7 ORE pe zi DIN VIATZA........ deci scoala nu e buna pt sanatatea noastra !! da mai departe dak nu esti tocilar

Mass2:Ministrul invatamantului a declarat ieri ca dak elevii tuturor scolilor din Romania nu vor sa mai faca scoala, va ingheta anul scolar ! In timpul declaratiilor, un reporter l-a intrebat pe ministrul invatamantului in felul urmator : "Domnule ministru, daca ar fii 10.000 de vizitatori online pe site-ul www.mass-uri.blogspot.com si asta ar insemna ca nu mai vor scoala, ar ingheta anul scolar? ". Ministrul s-a gandit vreo 5 secunde si a spus "Da sunt de acord. Daca sunt 10.000 de elevi in romania carora nu le place scoala, atunci va ingheta anul scolar! Va promit" ! Da si tu mai departe dak vrei sa inghete anul scolar si intra pe www.mass-uri.blogspot.com !!!

Mass3: ANALIZA CHIMICA: ELEMENT:femeia; SIMBOL::fe; DESCOPERITOR:adam ;MASA ATOMICA :acceptata cu 55kg,dar variaza intre 45kg si 225kg PROPRIETATI FIZICE:1) suprafata acoperita in mod normal cu o pelicula de vopsea si pudra 2}fierbe din senin,ingheta aparent fara motiv 3}se topeste daca primeste tratament special 4}devine amara daca este folosita incorect PROPIETATI CHIMICE:1]afinitate pt aur,argint,platina si toate pietrele pretioase 2]absoarbe cantitati mari de substante pretioase 3]explodeaza in mod spontan fara motiv sau avertizare 4]cel mai puternic agent de reducere a banilor cunoscut pana acum (Mass)

7 comentarii:

Anonim spunea...

tare!l unele adevar graiti!bravo!d as fi prof v da un zece!

Anonim spunea...

mijto:D...k bn ar fi dak ar ingheta anul scolar:P...

Anonim spunea...

suge aia .. acuma faceti si site-uri cu mass-uri ...

Anonim spunea...

unele sunt faine:P

..::Al3XxOoKk::.. spunea...

faineee...de unde le gasesty mey??

Anonim spunea...

pai...is mijto unele massuri da unele is chiar plictisitoare!!!:-*:X

Anonim spunea...

hei mia imi plac is sooper mijto bn cateva din ele !!