duminică, 23 septembrie 2007

Mass-uri de top


Mass1:
Cumpar femeie second hand, virgina si gravida in 5 luni, cu gaoz de maxim 3 metri patrati, ochi de caine, fara tate, fata lovita, chelioasa, cat mai proasta si mai saraca, sa se priceapa la sex pe tavan, lovita, batuta, cel mai preferabil sa aiba miros de sobolan mort, sa nu manance nimic, sa nu doarma, sa nu ocupe mult loc in casa (preferabil pana in 70 cm inaltime). Ofer maxim 10 euro + tva, alta femeie la schimb si o pereche de sosete cu mucegai pe ea si nespalata de 7 luni.


Mass2:

hai sa nu uitam de : micutul Raresh care saracul de el e de 3 ani tot nou nascut si in spital in stare critica pt care ne-am sacrificat o mare parte din economii , de ultimii 3 ani in care suntem amenintati ca ni se sterg conturile de pe yahoo,restul vietii presarat de ghinion ca1. Cumpar femeie second hand, virgina si gravida in 5 luni, cu gaoz de maxim 3 metri patrati, ochi de caine, fara tate, fata lovita, chelioasa, cat mai proasta si mai saraca, sa se priceapa la sex pe tavan, lovita, batuta, cel mai preferabil sa aiba miros de sobolan mort, sa nu manance nimic, sa nu doarma, sa nu ocupe mult loc in casa (preferabil pana in 70 cm inaltime). Ofer maxim 10 euro + tva, alta femeie la schimb si o pereche de sosete cu mucegai pe ea si nespalata de 7 luni.


Mass3:


hai sa nu uitam de : micutul Raresh care saracul de el e de 3 ani tot nou nascut si in spital in stare critica pt care ne-am sacrificat o mare parte din economii , de ultimii 3 ani in care suntem amenintati ca ni se sterg conturile de pe yahoo,restul vietii presarat de ghinion ca n-am dat mass-urile mai departe, virusi care distrug calculatoare si vieti….:-j

Mass4:


Tatiana: multumim pentru implicarea de care ati dat dovada copilul nu mai are nevoie de bani pentru: droguri, alcool, tigari si curve, dl Lucian Ancu tocmai a facut o donatie considerabila care ii va ajunge pt o luna de zile! Revenim cu aceeasi cerere luna viitoare!

Mass5:

Daca nu il dai mai departe, jur ca nu ai suflet… Un copil are nevoie de bani pentru: droguri, alcool, tigari si curve; Salvati o viata……..va rog ajutati!!!!!…………Super tare!!!!!!!!

3 comentarii:

Anonim spunea...

soooper tare mass-ul :))):)))

Anonim spunea...

super tare!!!:))))))))))))))

Anonim spunea...

http://gbx.ro/member_page.php?id=2634